Tilaus-, sopimus-, toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Hyväksymällä tilaus-, sopimus-, toimitusehdot ja tietosuojaselosteen, olet tutustunut alla oleviin ehtoihin ja hyväksyt, että niitä sovelletaan ostaessasi tuotteita Raanu17 Oy:ltä.

Tietosuojaseloste – Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

 

1. Toivelista/varaus

Etukäteen täytetyllä toivelistalla varmistat, että osallistumillasi sisustuskutsuilla riittää toivomiasi tuotteita. Sisustuskutsuilla tuotteiden myynti tapahtuu ensisijaisesti toivelistan tehneille, joten toivelistalla varmistat haluamasi tuotteen ostosmahdollisuuden. Toivelista tulee tehdä viimeistää päivää ennen kutsuille osallistumista.

Toivelista/tuotteiden varaaminen ei ole kuitenkaan ole sitovaa, vaan voit kutsujen aikana tutustua tuotteisiin ja päättää ostatko tuotteita. Ostopakkoa ei myöskään ole, vaikka olisitkin tehnyt toivelistan etukäteen.

Mikäli et ole tehnyt toivelistaa ennakkoon ja osallistumillasi kutsuilla ei ole mukana enempää haluamaasi tuotetta, voit pitää omat sisustuskutsut tai osallistua Raanun toimitiloissa järjestettäviin ostostapahtumiin.

 

2. Maksu/tuotteiden ostaminen

Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus tuotteiden ostamiseen.

Tuotteet ostetaan sisustuskutsuilta ja tuotteet saadaan suoraan kutsuilta mukaansa. Sisustuskutsuilla käytetään maksupäätettä (iZettle), johon käyvät yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit. Käteisellä maksaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Kuitin ostotapahtumasta saa sähköpostiin ja/tai tekstiviestillä.

Tilaukset maksetaan ennakkomaksuna tilisiirtona omasta verkkopankista laskun maksutietoja käyttäen. Noudettaessa maksu tapahtuu maksupäätteellä.

 

3. Tuotteiden tilaaminen kotiin, pakettiautomaattiin, postiin tai noutona

Toivelistalla voi tehdä tilauksen tuotteista lisäämällä varaus-/tilauslomakkeeseen katuosoitteen, postitoimipaikan, postinumeron ja puhelinnumeron. Tilauksen toimituksen voi valita joko kotiin, valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin. Vaihtoehtoisesti tuotteet voi noutaa Raanun toimipisteeltä Joensuun Karhunmäestä, jolloin säästää toimituskuluissa.

Noutotilauksen voi noutaa sopimuksen mukaan arkisin ja viikonloppuisin. Noudettaessa tilaus maksetaan pankkikortilla.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen pakkauskoon mukaan, joka tiedetään kunhan tuotteet on pakattu lähetystä varten. Tuotteet pyritään pakkaamaan mahdollisimman tiiviiseen pakettiin. Tilaukset toimitetaan pakettiautomaatilla. Pakettiautomaatin tämänhetkistä hinnastoa:

Paketin koko                   Hinta

S (11 x 36 x 60 cm)           5,90 €

M (19 x 36 x 60 cm)         7,90 €

L (37 x 36 x 60 cm)           9,90 €

XL (59 x 36 x 60 cm)        11,90 €

Ovelle toimitus – ovelle sovitusti +12 € (paketin toimitusajasta sovitaan vastaanottajan kanssa).

Varattuasi tuotteet, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tilauksen saapumisesta. Tilaus käsitellään yleensä kahden (2) arkipäivän sisällä. Ruuhka-aikoina tilauksien käsittelyssä voi mennä pidempäänkin. Kun tilaus on käsitelty, tulee sinulle sähköpostiin viesti tilauksesi postikuluista, joka täytyy hyväksyä. Hyväksymällä postikulujen summan ja ilmoittamalla vastaukseksi tilauksesi toimitusmuodon (kotiin, vapaavalintaiseen postiin/pakettiautomaattiin tai nouto), tulee sinulle ennakkomaksulasku tilauksen maksamista varten. Ennakkomaksulaskulla näkyy kaikki tiedot tilauksestasi. Tilaus lähetetään sinulle, kunhan tilaus on kokonaisuudessaan toimituskuluineen maksettu (tilaus lähetetään kahden (2) arkipäivän sisällä maksun kirjautumisesta). Kun tilauksesi on lähetetty, saat siitä sähköpostiin ilmoituksen ja paketin lähetystunnuksen.

Mikäli tilaus jätetään noutamatta postista/pakettiautomaatista ja tuotteet palautuu lähettäjälle (Raanulle), vähennetään tilauksen palautettavasta summasta tilauksen palautuksesta aiheutuneet kulut. Mikäli tilauksen haluaa uudelleen lähetettäväksi, joutuu tilauksesta maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut ja uudestaan toimituskulut lähettämisestä. Eli muistathan noutaa pakettisi ajoissa, postilla pakettien säilytysaika on nykyisin seitsemän (7) päivää!

 

4. Vaihto- ja palautusoikeus, reklamaatio

Käyttämättömillä ja jälleenmyyntikuntoisilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä tai tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Vaihdettavassa/palautettavassa tuotteessa tulee olla alkuperäiset laput/tuotetiedot paikallaan ja tuote ei saa olla käytetty tai pesty.

Vaihdosta/palautteesta on ilmoitettava aina kirjallisesti sähköpostilla. Tuote vaihdetaan/palautetaan Raanu:n toimipisteessä. Mikäli et pääse vaihtamaan/palauttamaan tuotetta toimipisteessä, tulee sinun tuolloin maksaa palautuksesta toimituskulut postin hinnaston mukaan. Tuote on palautettava 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Reklamaatiot tuotteiden virheistä on ilmoitettava välittömästi virheen havaitsemisesta. Reklamaatiotilanteissa toimitaan samalla tavalla kuin vaihdossa tai palautuksessa.


Sähköpostiin lähetettävä kirjallinen ilmoitus vaihto-, palautus- ja reklamaatiotilanteissa:
Vastaanottaja: Raanu17 Oy, Rastilipuntie 2 as. 2, 80230 Joensuu – anu@raanu.fi
Yhteystietoni:
Osto-/tilauspäivä:

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tuotteiden ostamista:
Haluan palauttaa/reklamoida:
Haluan vaihtaa toiseen tuotteeseen, mihin:

Tilinumeroni:


 

5. Maksun palautus

Mikäli vaihdat tai palautat tuotteet, on sinun ilmoitettava myös tilinumerosi takaisinmaksua varten. Kun palautus-/vaihtolähetys on vastaanotettu, käsitellään se kahden (2) arkipäivän sisällä ja maksetaan sinulle tilisiirtona takaisin. Ruuhka-aikoina palautuksien käsittelyssä voi mennä pidempäänkin. Kun palautus on käsitelty, saat vahvistusilmoituksen palautettavasta summasta sähköpostiisi.

Mikäli jätät tuotteet noutamatta postista tai pakettiautomaatista, vähennetään sinulle palautettavasta summasta lähettäjälle (Raanulle) aiheutuneet palautuskulut.

 

6. Henkilötietojen kerääminen ja niiden käyttö

Mitä ja miten tietoja kerätään?

Henkilötietoihin jää tilausta/toivelistaa tehdessä antamiesi yhteystietojen (etu- ja sukunimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero) lisäksi selaimesi IP-osoite. Tilausta koskeva sähköpostivälinen viestintä jää myös talteen.

Henkilötietoja kerätään henkilöltä (asiakkaalta) itseltään tuotteen tilaamisen tai toivelistan tekemisen yhteydessä, sekä sosiaalisessa mediassa asiakkaan osallistuessa arvontaan.

Mihin kerättyjä tietoja käytetään?

Henkilötietoja kerätään ainoastaan Raanu:n liiketoiminnan harjoittamiseen. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei ole ilmottautunut erilliselle sähköpostilistalle (et liity automaattisesti sähköpostilistalle, vaikka olisitkin luovuttanut sähköpostisi tilausta/toivelistaa tehdessäsi).

 

7. Henkilötietosi säilytys ja niiden poistaminen, tarkastaminen ja korjaaminen

Miten henkilötietojani säilytetään ja luovutetaan?

Ennakkomaksulaskulla maksattaessa laskulla näkyviä henkilötietoja säilytetään yrityksen kirjanpidossa kirjanpitolain mukaan. Muita henkilötietoja (kutsujen varaaminen, kutsuille tehty toivelista) ei säilytetä yrityksen rekisterissä, muuten kuin se on liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

Henkilötietojasi ei luovuteta eteenpäin lukuun ottamatta tilannetta, joka perustuu lakiin. Henkilötietojasi ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Miten voin poistaa omat henkilötietoni yrityksen rekisteristä?

Yrityksen rekisteristä voi poistaa omat henkilötietonsa ja ilmottautumisensa suoramarkkinointilistalle (sähköposti), ellei niille ole laillista perustetta tietojen säilyttämiseen.

Miten voin tarkastaa ja korjata omat henkilötietoni yrityksen rekisteristä?

Voit tarkastaa ja korjata omat henkilötietosi ottamalla yhteyttä rekisteristävastaavaan (alla yhteystiedot).

Sinulla on myös oikeus tietää, mitä henkilötietoja sinusta yrityksen rekisteristä löytyy, mihin niitä käytetään, onko niitä luovutettu eteenpäin ja kuinka kauan henkilötietosi yrityksen rekisterissä on.

 

8. Rekisterinpitäjä ja rekisteristävastaava (yhteystiedot)

Raanu17 Oy
Y-tunnus: 2856153-9
Rastilipuntie 2 as. 2
80230 Joensuu
Puh. 0400 277 818
anu@raanu.fi
Anu Piipponen

Yllä oleviin yhteystietoihin voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyyn tai muihin ehtoihin liittyvissä asioissa.

0