Sisustuskutsut onnistuvat parhaiten hyvässä seurassa!

Raanu -sisustus­kutsut

Raanun sisustuskutsuilla ei tarvitse olla tarjottavaa, mutta halutessaan voi järjestää pienimuotoisen kahvi- ja keksitarjoilun. Sisustuskutsujen pitämisestä saa myös edun, mutta tärkeintä on päästä nauttimaan sisustuskutsuista yhdessä haluamassaan seurassa!

Sisustuskutsuilla ei ole tilausvaihetta, vaan ostaminen tapahtuu paikan päällä toivelistan perusteella (toivelistan voi tehdä Tuotteet -osiossa). Sisustuskutsuilla ei kuitenkaan ole ostopakkoa, vaikka olisitkin tehnyt toivelistan ennakkoon. Mikäli osallistut kutsuille, etkä ole muistanut tehdä toivelistaa ennakkoon, tulee käyttöön tilauskäytäntö (lisää tietoa Tilaus-, sopimus-, toimitusehdot ja tietosuojaseloste), jolloin voit noutaa tuotteet Raanun toimipisteeltä tai vaihtoehtoisesti tilata lähimpään postiisi.

Maksuvälineenä sisustuskutsuilla käy tällä hetkellä pelkästään pankki- ja luottokortti.

Sisustuskutsuja voidaan pitää Joensuun alueella arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarpeen mukaan sisustuskutsuja voidaan pitää myös viikonloppuisin Joensuun lähikunnissa. Omien kutsujen varaaminen tapahtuu toisilta kutsuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan Anuun.

RAANU17 OY
–NIMEN TARINA

Tiesitkö, että raanu on oikea suomalainen sana?

Yritykseni nimi polveutuu suoraan raanusta eli suomalaisesta seinätekstiilistä, joiden historia alkaa jo 1600 –luvulta. Nämä seinätekstiilit ovat monelle tuttuja erityisesti mummolan seiniltä, mutta raanuja on käytetty myös ennen mattoina ja peittoina.

Raanu -nimen tarkoituksena on kunnioittaa vanhaa suomalaisuutta ja tuoda sanaa uudestaan esiin. Tähän idea syntyi yrityksen perustamisvuodesta (Suomen 100-vuotisjuhlavuosi), josta myös nimen -17 pääte on peräisin.

Miksi sitten juuri raanu?

Yrityksen nimeä miettiessä etsin vanhoja suomalaisia sanoja ja esineitä. Aloin tutkimaan myös järvien nimiä (Suomi – tuhansien järvien maa) ja huomasin listalta Raanujärven, josta muistui sitten mieleen sana raanu. Yllätyksekseni suurin osa omasta ikäsukupolvesta ei muistanut mikä se on. Tämän takia halusin tuoda sanan uudestaan esiin.

Päädyin raanuun myös sen takia, koska se liittyy sisustamiseen. Ja mikä parasta, tällä hetkellä erilaiset seinätekstiilit ovat tekemässä paluuta kotien sisustukseen!

Raanu –nimi loppuu myös sopivasti omaan nimeeni, Anuun.

Raanun sisustuskutsut ovat kutsujen järjestäjälle vaivattomat.

» Varaa omat kutsusi jo tänään

0