Sisustuskutsuja
pitämässä?

Kutsujen pitäminen

Näin pidät kutsut

Raanun sisustuskutsut ovat vaivattomat pitää, eikä kutsuilla tarvitse olla välttämättä mitään tarjottavaa. Halutessaan voi kuitenkin järjestää pienimuotoisen kahvi- ja keksitarjoilun. Tärkeintä on nauttia hyvästä seurasta ja sisustustrendeistä!

Sisustuskutsuja voidaan pitää Joensuun alueella arki-iltaisin klo 16.30-18.30 alkaen ja viikonloppuisin klo 12.00-18.30 (-20.00) alkaen. Tarpeen mukaan sisustuskutsuja voidaan pitää myös viikonloppuisin Joensuun lähikunnissa. Omien kutsujen varaaminen tapahtuu toisilta kutsuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan Anuun.

Kutsu sisustuskutsuille ystäviesi lisäksi mukaan myös vaikkapa sukulaisiasi, naapureitasi, työkavereitasi yms., esimerkiksi viestillä tai Facebookissa. Luo kutsuista Facebookiin suljettu tapahtuma, johon kutsut ystäviäsi. Tapahtumasta näet, kuinka moni on tulossa kutsuillesi ja tarpeen mukaan myös ystäväsi voivat kutsua omia ystäviään kutsuille.

Muistathan tehdä myös oman toivelistasi kutsuillesi!

KIITOKSENA
SAAT:

Sisustuskutsujen pitämisestä saa kiitoksena alla olevan taulukon mukaisen edun. Kutsujen pitäjän etu ei ole sidonnainen sisustuskutsuilla olevien vieraiden määrään, vaan kutsujen kokonaismyyntiin.

Kokonaismyynti Etusi
0 – 250 € Tuotelahja
250 – 400 € Tuotelahja + 15 € alennus
yli 400 € Tuotelahja + 25 € alennus

» Varaa omat kutsusi jo tänään!

0